Terugbetaling-en retourbeleid


In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe online bestellingen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product te retourneren. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en voorzien van de originele labels terug gestuurd te worden.

Wij vragen ook om steeds duidelijk de afzender te vermelden op of in het pakket.

Odette kan artikelen slechts terugnemen indien ze voorzien zijn van het originele etiket (Met het rode/zwarte retourlabel nog bevestigd) en in een toestand verkeren waarin ze meteen terug in de winkel kunnen worden geplaatst & verkocht. Producten die duidelijke sporen van gebruik vertonen (vlekken van make-up, geurtjes, enz.) hoewel ze verder geen gebreken vertonen, kunnen wij niet meer verkopen. Bestelde artikelen kunnen binnen de 14 dagen teruggestuurd worden.

Hoe een artikel terugsturen?

Stuur uw artikel terug in oorspronkelijke staat met het originele etiket. Stop alle artikelen die u wenst terug te sturen in één pakket dat u ons terugstuurt samen met het ingevuld retourformulier.

Bent u het retourformulier kwijt? Download deze dan hier!